Psykicks

Blogi

VIimeisimmät uutiset ja blogikirjoitukset

Vauvavuosi ja liikunta

Edellisen kerran kirjoitin liikkumisesta ja urheilemisesta raskausaikana, nyt jatkan tarinaa kertomalla omia kokemuksia siitä miten vauvavuoteen voi yhdistää kuntourheilun, liikkumisen ja retkeilyn. Oma pienokaiseni on nyt vuoden vanha, joten kokemukset ovat tältä ajalta. Kirjoituksella on tarkoitus kannustaa ja rohkaista omalla esimerkillä ja kokemuksella tuoreita äitejä ja isiä liikkumaan, ei tehdä kateelliseksi tai syyllistää  siitä jos… Read More »

Lue lisää

Raskaus ja liikunta

Marraskuun alusta elokuun alkuun; 9kk kasvavan vatsan kanssa – mitä sen kanssa voi tehdä tai mitä jättää tekemättä? Kerron tässä kirjoituksessa omista liikuntakokemuksistani raskauden aikana tiedostaen hyvin sen, että jokainen raskaus on erilainen ja ainutlaatuinen. Tarkoitus ei ole siis tyrkyttää urheilun ilosanomaa tai missään tapauksessa aiheuttaa syyllisyyden tunteita niille odottajille, jotka erinäisistä fyysistä syistä ovat… Read More »

Lue lisää

Ikä lukuna vai kokemuksina?

Kolmekymmentä on merkillinen ikä. Samaan aikaan kokemus siitä, miten paljon elämää on jo elänyt ja kokenut. Ja samaan aikaan tiedostaa, että oikeastaan vasta kolmasosa mennyt, mikäli saa elää täyspitkän elämän. Kolmekymmentä ei ole paljon. Mutta se on jo sen verran, että voi opettaa nuorempiaan. Voi kertoa omasta kokemuksesta perustellusti. Naisen elämässä kolmekymmentä on erilainen ikä… Read More »

Lue lisää

Kiitollisuus keholle

Täydenmatkan triathlon kisasta on kulunut viikko. Monia ehkä kiinnostaa miten kroppa moisesta urakasta palautuu. Nyt kun kerron omasta palautumisestani, niin haluan heti todeta, että nämä palautumisjutut ovat todella yksilöllisiä eivätkä yleistettävissä millään tavalla.

Lue lisää