Psykicks

Hinnat

60 min / 79€

Psykicks-paketti, hinta 360€

Sisältää 5 urheilupsykologin vastaanottoaikaa (á 45min) + mahdolliset kotiharjoitteet

1. käynti: tutustuminen + alkukartoitus, jonka perusteella valitaan 1-2 henkisen valmennuksen osa-aluetta, joita lähdetään työstämään
2. käynti: valitun osa-alueen työstäminen
3. käynti: valitun osa-alueen työstäminen
4. käynti: valitun osa-alueen työstäminen + yhteenveto/kertaus
5. käynti: seuranta + arviointi miten onnistui/miten jatkossa + palaute

Työskentely lähtee asiakkaan tarpeista ja toiveista. Mikäli työstettävä osa-alue on vielä hahmottumatta, voidaan alkukartoituksen avulla päätyä yhdessä valitsemaan esimerkiksi jokin seuraavista: tavoitteiden asettaminen, motivaatio, itseluottamus, keskittyminen, tunteiden säätely, kilpailuun valmistautuminen, rentoutuminen/palautuminen tai vuorovaikutustaidot. Osa-alue voi olla myös jokin muu kuin edellä mainitut.

Käynnit 1-4 muodostavat tiiviimmän työskentelyjakson, joka voidaan sopia asiakkaan toiveen mukaan joko 1-2 viikon välein (tai harvemmin) tai ne voidaan ajoittaa tulevien kisojen mukaan. Seurantakäynti (5. käynti) voidaan sopia asiakkaan toiveen mukaan sopivaksi katsotun ajanjakson päähän, esimerkiksi 1-2 kuukauden päähän.

Maksun voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä. Mikäli 5 käynnin paketti jää kesken niin näissä tapauksissa noudatetaan yksittäisten käyntien hinnoittelua (á 45min/69e).


Seurojen ja urheilijaryhmien ostamien psykologipalveluiden hinnat sovitaan erikseen etenkin mikäli työskentely tapahtuu urheilijan harjoituksissa tai kilpailuissa. Urheilijoiden kohdalla pidempi kestoinen työskentely yhdessä valmennustiimin kanssa on neuvoteltavissa erikseen. Mahdollisuus myös räätälöidä yksilöllisiä palvelupaketteja yhteistyössä FYSIXin kanssa.

Maksutavat:

Maksuvälineenä laskutus.

Peruuttamattomista hoitoajoista veloitan täyden hinnan, samana päivänä perutuista 50% täydestä hinnasta.